Connie Man verzorgt de makeup backstage bij fotoshoots, events, de fashion weeks in Amsterdam, Parijs en Milaan. Elke maand vertelt zij over haar favoriete looks en producten. Dit zijn de skincare musthaves van Connie:

Strobe Cream

Een vitamine boost voor de huid die een opkikker geeft aan een doffe en vermoeide huid. Wil je de Jlo-glow? Gebruik Strobe Cream dan onder je foundation of meng het door je foundation. Je kunt het ook plaatselijk gebruiken over je foundation voor een prachtige natuurlijke highlight: gebruik hiervoor je vingertoppen en breng het aan met een deppende beweging.

FAST RESPONSE EYE CREAM

Fast Response Eye Cream is mijn redder in nood. Deze hydraterende oogcreme bevat cafeine waardoor zwelling snel vermindert en donkere kringen minder zichtbaar zijn. Door de dunne gel-creme textuur is het ideaal om te gebruiken onder concealer. Breng een druppel ter grootte van een erwt aan op je vingertoppen en dep de oogcreme rondom het oog. Je hoeft het niet helemaal tot aan de wimperrand aan te brengen, want door het knipperen loopt de creme vanzelf naar je ogen toe. Pro tip: backstage gebruik ik de Fast Response Eye Cream samen met een angled brush als gummetje om bv een eyeliner te corrigeren.

LIPCONDITIONER

Verzorging en glans in 1! Ideaal als je wel een glossy finish wilt, maar geen plakkerig gevoel. Je kunt het ook mengen met een beetje lipstick voor een mooie lipstain: breng je lipstick op de binnenkant van je lippen aan en daaroverheen de Lipconditioner. Duw je lippen op elkaar zodat de twee texturen zich vermengen. Model Laura Rose draagt lipstick Yash samen met de Lipconditioner.

DE VOLLEDIGE LOOK

De volledige look is nu beschikbaar in één kit! De kit bevat: Strobe Cream Goldlite, Fast Response Eye Cream en Lip Conditioner. Nu €65 (t.w.v. €81,50)! De prijs wordt automatisch toegepast bij checkout.