RETOUREN

Bij M∙A∙C Cosmetics Online staat uw tevredenheid absoluut voorop. If for any reason you are not completely satisfied with the products purchased from M·A·C Cosmetics Online, you may return the unused portion for refund (we’ll even pay for the return shipping fee).

FREE SHIPPING RETURNS

U kunt de producten per post retourneren en gebruik maken van gratis verzending op uw retourzending. Voor het terugsturen per post, volg de vier eenvoudige stappen hieronder:

1. Bel ons 0800 70483

Verpak de artikelen voorzichtig in de originele doos en voeg de ingevulde factuur toe.

2. PRINT HET

Verwijder alle etiketten op de doos, met uitzondering van het zwart-wit diamantlabel.

3. VERPAK HET

Call us at 0800 70483 or contact us via E-MAIL to receive the return label. Verzegel de doos en bevestig het franco retourlabel aan de buitenkant.

4. VERZEND HET

Take the package to any UPS location or request a UPS package pick-up by calling 078-250-877 (subject to UPS fees) or via HTTPS://WWW.APPS.UPS.COM/PICKUP/SCHEDULE.

RETURN FAQS

Hoe lang duurt het voordat ik een terugbetaling ontvang voor mijn geretourneerde artikelen?
Na ontvangst worden de retourzendingen binnen 7 tot 10 werkdagen verwerkt. Hoelang het duurt om de terugbetaling terug te storten op uw rekening varieert en hangt af van de bank die u heeft gebruikt. Neem contact op met de bank in kwestie voor meer informatie.

Ik bestelde/ontving het verkeerde product. Kan ik het terugsturen?
Als je online bestelling niet aan jouw verwachting voldoet, neem dan contact met ons op via 0800 70483 voor assistentie.

Mijn product is beschadigd. Wat moet ik doen?
Als je beschadigde goederen hebt ontvangen, bewaar dan de doos, de verpakking en alle inhoud en neem zo snel mogelijk contact met ons op via 0800 70483 voor assistentie.

Can I return a product that was purchased at a M·A·C Cosmetics store or at my local department store counter?
At M·A·C Cosmetics Online, we can accept returns for products purchased on our website only. Producten die zijn gekocht bij een M∙A∙C winkel of bij een lokale M∙A∙C counter dienen te worden geretourneerd op de plaats van aankoop. Als dit niet mogelijk is, bel dan de klanten dienst op 0800 70483 voor assistentie.

Can I return a product that was purchased at M·A·C Cosmetics Online at my local department store counter?
Bij M∙A∙C Cosmetics Online kunnen wij alleen retourzendingen per post accepteren. Products bought online cannot be returned in a company-owned free-standing M∙A∙C Store, department store and/or airport location.

Beschadigde producten
Als uw bestelling aankomt, controleer dan alstublieft de doos op eventuele schade die tijdens verzending is ontstaan. Het is normaal dat de doos wat slijtage vertoont, maar als er sprake is van schade aan het product in jouw pakket, bewaar dan de doos, het verpakkingsmateriaal en de producten in de doos en neem zo snel mogelijk contact op met 0800 70483.