INFORMATIE OVER NAMAAKPRODUCTEN

Wat is een falsificatie?

Falsificeren betekent het illegaal namaken van een artikel of goederen. Namaakproducten worden vaak geproduceerd met de bedoeling te profiteren van de hogere waarde van het nagemaakte product. In ons geval betekent dit dat er goederen op het pad van onze klanten kunnen komen die er wel uitzien als authentieke producten van M·A·C Cosmetics, maar die niet voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden van al onze producten en ook ons langdurige onderzoeks- en ontwikkelingsproces niet hebben doorlopen.

Wat doet M·A·C tegen falsificatie?

M·A·C Cosmetics is trots op het produceren van de beste kwaliteit prestigieuze make-up. Daarom houden wij namaakactiviteiten nauwlettend in de gaten en zien wij streng toe op de vervolging van personen die verantwoordelijk zijn voor de productie, distributie en verkoop van namaakgoederen. Wij werken samen met lokale, regionale en federale rechtshandhavingsinstanties en douanebeambten in de Verenigde Staten en andere landen om de illegale verkoop en distributie van namaakgoederen te voorkomen. Wij dienen civiele rechtszaken in en werken samen met de openbaar aanklager aan strafzaken. We zorgen ervoor dat websites waarop en online veilingen waarbij namaakproducten worden verkocht uit de lucht gehaald worden.

Waar kan ik officiële M·A·C-producten krijgen?

M·A·C Cosmetics biedt producten niet aan via particulieren, straatverkopers, vlooienmarkten, internetveilingen, onafhankelijke boetieks of ongeautoriseerde online detailhandelaren. M·A·C verkoopt geen producten op grote schaal via internet.

Als je er zeker van wilt zijn dat je authentieke M·A·C-producten koopt, ga dan naar de pagina “Vind jouw M·A·C store” en vind een geautoriseerde detailhandelaar bij jou in de buurt die M·A·C Cosmetics verkoopt. Je kunt M·A·C Cosmetics ook online kopen via MACCosmetics.com, Bloomingdales.com, Nordstrom.com, Dillards.com en Macys.com. M·A·C Pro-leden kunnen M·A·C Cosmetics online met korting kopen via MACPRO.com.

Namaak melden

To report counterfeits, please call +3228085114, or email consumercare-us@gcc.maccosmetics.com. Wij hebben de volgende informatie nodig om actie te ondernemen tegen een aanbieder van namaakproducten:

-Location Name and Address
-Type of Location (eBay, independent boutique, unauthorized retailer, etc.)
-Product Being Sold
-Details of any Trademarks (the M·A·C logo or specific designs)