VACATURES

OVER M·A·C

M·A·C wordt in meer dan 90 landen en gebieden verkocht. De populariteit van het merk is gegroeid door een traditie van mond-tot-mondreclame van make-up artiesten, modellen, fotografen en journalisten over de hele wereld. M·A·C is voor alle leeftijden, alle rassen, alle geslachten en staat bekend als de kleurautoriteit die producten levert voor zowel de professionele make-up artiest als de consument, waaronder een uitgebreid assortiment aan kleurcosmetica, wimpers, kwasten, huidverzorging, foundations en accessoires. De Estée Lauder-bedrijven hebben in 1994 een meerderheidsbelang in M·A·C verworven en in 1998 het volledige eigendom. Bezoek het Verhaal van ons merk om meer te weten te komen over ons merk.

Er zijn verschillende vacatures bij MAC, van bedrijfsposities tot make-up artiest in een van onze winkels. Meer informatie over al deze vacatures vind je hieronder.

Wij zijn een werkgever die gelijke kansen biedt.

PROFESSIONELE MAKE-UP ARTIEST – COUNTER

Ik wil een M·A·C make-up artiest worden! Hoe kan ik hiermee beginnen?

Klik hier voor een aanstelling als make-up artiest bij een M·A·C-winkel.

PROFESSIONELE MAKE-UP ARTIEST - SENIOR ARTIEST

Ik werk als een professionele make-up artiest en ik wil graag een senior M·A·C artiest worden. Met wie moet ik contact opnemen?

M·A·C Senior Artists zijn personen waarvan de kennis en expertise voldoen aan de hoogste professionele normen bij M·A·C. Onze Senior Artiesten zijn gevestigd in markten rond de wereld en hun baan vereist dat ze wereldwijd reizen en aan evenementen werken. Het werven van die personen vindt plaats binnen de markt waar de vacature open staat. Sollicitaties voor deze positie omvatten demonstraties van make-up- en communicatievaardigheden, evenals een persoonlijke portefeuille en een videodemonstratie.klik hier.

VELDFUNCTIES

Ik wil graag voor M·A·C in een veldfunctie werken. Wat moet ik doen?

We zijn altijd op zoek naar slimme, energieke personen die ons willen vertegenwoordigen. Om navraag te doen over andere aanstellingen bij M·A·C, klik hier.

ZAKELIJKE KANTOORFUNCTIE

Ik wil graag voor M·A·C in een zakelijke functie werken. Wat moet ik doen?

We zijn altijd op zoek naar slimme, energieke individuen om ons te vertegenwoordigen. klik hiere, en stuur je sollicitatiebrief en je cv mee.

MODEL

Ik ben geïnteresseerd om model te worden voor M·A·C. Nemen jullie mensen aan?

Hoewel we je interesse waarderen, sponsoren of verzorgen wij geen programma's voor modellenwerk. Voor onze campagnes werken we met modellenbureaus en onze in-store-evenementen worden gecoördineerd door het lokale retailmanagement.